×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Filofax Personal Storage Binder

€ 21,95
Voorraad: 2 stuks  | Bestel nu! Uw bestelling wordt vandaag verzonden!

De Filofax Personal Storage Binder is de ideale oplossing voor de opslag van oude agenda vullingen van voorgaande jaren. Via de Filofax Storage Binder worden ze handig en veilig bewaard.

- Kleur: Zwart
- Formaat: Personal Organiser

Reviews over Filofax Personal Storage Binder
0 Review(s)

Het bedrijf Filofax werd in 1921 in Londen opgericht. In 1930 werd de naam Filofax officieel geregistreerd. Filofax is afgeleid van 'File of Facts', wat al aangeeft dat organizers van Filofax meer zijn dan alleen een agenda. Filofax's huidige motto is om de mooiste en kleurrijkste kaften te ontwerpen, want daar hoort persoonlijke informatie in thuis.

Door het lange bestaan van Filofax en de populariteit van hun producten bestaat er ook een Filofax-community, een grote online groep van mensen die continu met hun organizer bezig zijn. Versieren, nieuwe tabjes bedenken en zelfs printables maken en verkopen. Een Filofax is niet een agenda, maar een manier om je drukke leven te organiseren. De Filofax Personal Storage Binder is de ideale oplossing voor de opslag van oude agenda vullingen van voorgaande jaren. Via de Filofax Storage Binder worden ze handig en veilig bewaard.

- Kleur: Zwart
- Formaat: Personal Organiser
- Productnummer: 5015142323028